Skip to content

Naturlig beröringsfri kontroll

Ta din verksamhet till nästa nivå med TouchFree! Vi erbjuder en innovativ lösning för att förbättra hygien, säkerhet och effektivitet genom att göra era touchskärmar helt beröringsfria. Vår avancerade teknik innebär att ni inte behöver ändra något i ert användargränssnitt eller skriva en enda kodrad. Vi installerar helt enkelt en liten kamera som ansluts via USB och som innehåller världens mest avancerade handtracking system. Detta gör att era kunder kan interagera med era skärmar utan att behöva röra vid dem, vilket gör det möjligt för er att säkerställa högsta nivå av hygien och säkerhet. Så kontakta oss idag och ta del av denna fantastiska teknik som kommer att göra underverk för er verksamhet!

HI-TECH MÖTER HYGIENISKT

Vår beröringsfria teknik förvandlar vanliga touchskärmar till hygieniska och säkra interaktiva upplevelser. Ge dina kunder en trygg och bekväm upplevelse samtidigt som du ökar försäljningen och stärker ditt varumärke.

VARAKTIGA INTRYCK SOM LEVER LÄNGE

Stärk varumärket och upplev en ökad försäljning med vår innovativa teknik för butiksupplevelser. Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan förbättra dina försäljningsresultat och öka kundnöjdheten.

UPPMÄRKSAMHET & MEDVETENHET

Få kunderna att känna, utforska och konfigurera produkter på ett helt nytt sätt med vår imponerande 3D-teknik. Ge dem en minnesvärd varumärkesupplevelse som sticker ut från mängden.

GÖR DETALJHANDELN OFÖRGLÖMLIG

Upplev ökad kundlojalitet och öka försäljningen genom att erbjuda unika och minnesvärda varumärkesinteraktioner i din butik. Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan skapa en oförglömlig kundupplevelse och differentiera dig från konkurrenterna.

Ge konsumenterna den beröringsfria interaktionen de efterfrågar

Ultraleap TouchFree är en end-to-end-lösning för snabb och enkel distribution av beröringsfria upplevelser med hjälp av geststyrning. Prova den idag och ta reda på varför konsumenter värderar beröringsfri interaktion högre än både pekskärmar och mobila lösningar.

Ultraleap TouchFree-lösning

End-to-end-lösning för snabb och enkel distribution av beröringsfria upplevelser

Patenterad infraröd stereokamera designad för anslutning till offentliga interaktiva skärmar.

Tillförlitlig spårning av en mängd olika handstorlekar och former. Konverterar handrörelser till en markör på skärmen.

Integrera beröringsfritt som en inbyggd funktion på några minuter.

125 % ökning av DOOH i AD recall

Se hur beröringsfri interaktiv annonsering presterar bättre än statisk digital skyltning inom en rad olika områden.

I dagens digitala landskap är det viktigt att sticka ut och fånga publikens uppmärksamhet. Med vår banbrytande teknik inom beröringsfri interaktiv annonsering kan du ta din reklam till nya höjder och uppnå imponerande resultat.

Nästa dimension med snabba & säkra interaktioner för detaljhandeln och restauranger

Interaktiva skärmar med Ultraleap-handspårning tar detaljhandels- och restaurangupplevelser till nästa nivå. Byggd med Ultraleap TouchFree – en helhetslösning för beröringsfri interaktion. Kamerahårdvara, pålitlig programvara för handspårning och utvecklarverktyg.

Beröringsfria interaktiva kiosker för hotellincheckning

Med hygienen i fokus, övergår fler hotell än någonsin till beröringsfri incheckning. TouchFree är en intuitiv, lättanvänd interaktiv kiosk som drivs av beröringsfri gestkontroll.

Produktupplevelser med högre värde

Ta den avancerade köpupplevelsen till nästa nivå. Utforska, jämför och konfigurera produkter i 3D för att fördjupa upplevelsen ytterligare med hjälp av taktil interaktion.

Nästa nivå av digitala kiosker

Form möter funktion. Från incheckning till kassa, matbeställning till wayfinding. Beröringsfri teknik levererar tillförlitliga interaktioner som förbättrar service och hygien.

Överraskande och glädjande

Från reklam och popup-stores, till varumärkesupplevelser och varumärkesmiljöer. Beröringsfri teknologi är helt uppslukande – och oändligt lekfullt.