Skip to content

Skapar Oförglömliga Holografiska Upplevelser

På SUTEKI tar vi holografiska upplevelser till nästa nivå. Vi erbjuder en banbrytande lösning som förvandlar en tunn och lätt mist till en levande skärm, vilket ger en känsla av att bilderna svävar mitt i luften. Denna teknik, som erbjuder en imponerande bredd på över en meter, kan anpassas till nästan vilket utrymme som helst, utan att påverka tillgängligt golvutrymme.

Vår lösning genererar stora mängder fina dimmpartiklar, vilket resulterar i skarpare och mer tydliga projicerade bilder jämfört med traditionella metoder. Luftflödet är starkt tack vare användning av komprimerad luft, vilket gör att skärmen omedelbart återgår till sitt ursprungliga tillstånd, även om en person eller ett föremål passerar genom den.

Skärmen kan vara delvis genomskinlig eller helt opak, vilket ger dig full flexibilitet att anpassa visningen efter dina behov. Bilden är strålande under dagsljus, men blir ännu mer spektakulär i mörkare miljöer. För att garantera optimala visningsegenskaper rekommenderar vi en projektor med minst 6500 ANSI Lumen och ett avstånd på minst 2 meter mellan projektorn och skärmen.

På SUTEKI skräddarsyr vi varje installation och skapar det holografiska innehållet baserat på dina behov. Vår lösning passar perfekt för en rad olika ändamål:

  • Skapa oförglömliga reklamvisningar i köpcentra och affärsdistrikt
  • Uppleva storslagna filmvisningar på ett nytt sätt
  • Förvandla produktlanseringar och företagsevent till spektakulära upplevelser
  • Fånga publikens uppmärksamhet på mässor och utställningar
  • Förhöja underhållningsvärlden, från konserter till teaterföreställningar
  • Utveckla pedagogiska presentationer för museer, skolor och universitet

Vi ser fram emot att förvandla ditt utrymme till en oöverträffad visuell upplevelse. Låt oss tillsammans revolutionera framtiden med hjälp av holografiska upplevelser! Kontakta oss för att lära dig mer.

Scrolla till toppen