Skip to content

Architecting the Metaverse

Design av uppslukande miljöer för framtidens affärer, upplevelser och utbildningar

Vi tar dig till en helt ny värld av möjligheter

Välkommen till SUTEKI’s värld av Metaverse, där vi skapar engagerande events, möten, upplevelser, onboarding- och utbildningsprogram som tar ditt företag eller organisation till nästa nivå. Oavsett om du vill skapa en konferens, produktlansering, utbildning eller en engagerande onboarding för nyanställda, kan vi hjälpa dig att skapa en minnesvärd och effektiv upplevelse. Utforska gränslösa möjligheter och skapa oförglömliga minnen med oss i Metaverse. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att skapa en helt ny värld av möjligheter.

Vi skapar er närvaro i Roblox

Vi är experter på att skapa kommersiella upplevelser i Roblox, världens ledande plattform för online-spel och digitala interaktioner. Med vår passion för kreativitet och vår tekniska expertis, hjälper vi företag att skapa imponerande och engagerande virtuella världar inom Roblox. Oavsett om du vill skapa en virtuell butik, organisera ett digitalt evenemang eller ge användarna en spännande upplevelse, är vi redo att göra din vision till verklighet. Kontakta vårt dedikerade kundteam för att diskutera dina idéer och upptäck hur vi kan bygga en framgångsrik kommersiell upplevelse i Roblox.

Brand Experience Zone

Ge ditt varumärke liv i vår Brand Experience Zone. Vi skapar engagerande 3D-världar som ger din närvaro i Metaverse en unik social touch. Ge dina kunder en minnesvärd upplevelse genom att erbjuda anpassade och interaktiva varumärkesupplevelser som inte är möjliga i den fysiska världen. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan ta ditt varumärke till nästa nivå i Metaverse.

Academy & Onboarding Zone

Vi på Suteki ser potentialen i att använda Metaverse för en mer engagerande och effektiv onboarding-process för era nya medarbetare. Genom att skapa en interaktiv virtuell rundtur i era anläggningar och ett delat virtuellt rum där de kan träffa sina nya kollegor, kan ni snabbt integrera dem i företaget och ge dem en inblick i er kultur och värderingar. En rolig och effektiv onboarding-process kan öka engagemanget och lojaliteten hos era medarbetare samtidigt som det sparar tid och resurser för HR. Kontakta oss idag så hjälper vi er att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för era nya medarbetare!

The Creative Zone

Upplev en helt ny nivå av kreativitet och samarbete i våra unika 3D-mötesrum. Vi skapar 3D-kontor som replikerar era fysiska lokaler och ger era kunder och kollegor en minnesvärd och innovativ upplevelse vid distansarbete och videokonferenser. Med användarvänliga verktyg kan ni brainstorma, planera och samarbeta kring 3D-ritningar, modeller och prototyper. Tillsammans kan ni utveckla era projekt i en inspirerande och realistisk 3D-miljö. Boka ert nästa möte idag och låt oss hjälpa er ta er kreativitet till nya höjder med 3D-möten!

Oförglömliga event i Metaverse

Vi skapar kreativa events för varumärken och företag i metaversen – den nya sociala plattformen. Med giveaways, musikbeats, tävlingar och mini-games, bygger vi relationer och varumärken på ett sätt som aldrig förr. Vårt erfarna team kommer att skapa den perfekta upplevelsen för dig. 

Kontakta oss på hello@suteki.se eller +46(0)8 559 22 660 för att planera ditt nästa event i Metaverse.

Fördelarna med möten i 3D vs traditionella videomöten

Virtuella möten i 3D ger en starkare känsla av närvaro och plats jämfört med vanliga videomöten på Zoom eller Teams. Istället för en platt 2D-skärm, ger VR-headset en tredimensionell upplevelse som kan öka kreativiteten och effektiviteten.

Med ett headset kan du också ha en mer naturlig ögonkontakt och använda ditt kroppsspråk på ett naturligare sätt, vilket leder till en mer engagerande och autentisk mötesupplevelse. Så varför nöja sig med vanliga videomöten när man kan ha virtuella möten i 3D?

Vill du diskutera en idé?

+46 (0) 8 559 226 60

Vi skulle bli glada att höra från dig. Vänligen boka ett onlinemöte eller ring oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.