Skip to content

Upptäck vår revolutionerande tjänst - Virtuellt Showroom med global tillgänglighet!

Virtuell 3D-teknik för att underlätta samarbeten inom försäljning, utbildningar och events.

Dagens alternativ av program för videokonferenser och möten är begränsade då det finns ett behov av att leverera en bättre produktförståelse. Vår lösning ger besökaren en fullskalig tredimensionell produktupplevelse direkt i webbläsaren.

Genom vår plattform kan ni steg för steg visa flöden i en process eller industri genom 3D-animerade sekvenser, vilket effektiviserar försäljning och utbildningar på distans. Bjud in kunder och deltagare från hela världen till en miljö full av aktivitet och engagemang!

Bäst av allt är att vi till ett fast pris, tar fram en skräddarsydd miljö efter dina önskemål. Ge oss bara din idé så är den klar inom 3-5 veckor.

Fördelar med vår lösning

40%

bättre studieresultat

+35%

i nya leads

Kommunicera

med kunder direkt i miljön

70%

minskade resekostnader

44%

mer tid för möten

Bättre

produktförståelse

Yamaha

Yamaha har ett levande och interaktivt virtuellt showroom. Det är en interaktiv B2B-lösning för deras partners och slutkunder. Yamaha använder sitt virtuella showroom för bl.a. produktpresentationer och virtuella evenemang. Deras miljö är även optimal för produktutbildning på distans med nya medarbetare.

Bjud in kunder till ditt showroom eller event

Skicka en webbinbjudan till dina kunder och träffa dem direkt i ert virtuella showroom. Starta en dialog, utbildning eller demonstration för en eller flera inbjudna, allt sker i realtid och utan skärmdelning! Alla besökare kan röra sitt fritt i ert showroom. Alla animationer och allt innehåll synkroniseras i realtid utan någon eftersläpning.

Världsunik 3d-teknik som levererar en wow-upplevelse

Bjud in din målgrupp och arrangera virtuella evenemang som aldrig förr och låt dina besökare interagera i en 3d-miljö. Anpassa utrymmet och infoga ett obegränsat antal foton, videor, presentationer, animationer, URL-länkar eller engagera dina besökare med unika 3D-modeller och animationer. Bädda in Youtube eller Zoom för livestreaming. Eventdeltagare och arrangörer kan kommunicera och nätverka med varandra privat eller i grupp.

 

Exempel på innehåll du kan ladda upp i miljön

  • Video (MP4)
  • Bilder och infografik
  • Data (CSV, XLSX)
  • Dokument (DOCX, DOC, Google docs, PDF)
  • Presentationer (PPTX)
  • PDF-filer
  • Infoga videor från YouTube och Vimeo
  • 3D objekt
  • Bakgrundsmusik / podcasts (MP3) upp till 3 5 MB
  • Voiceover (MP3)

Chatbot lika kraftfull som dina medarbetare

Besökare i er miljö kan använda vår chatbot som kopplas direkt till era säljare. En chatbot implementeras direkt i er miljö, med möjlighet till fördefinierade systemdialogflöden.

Inspireras av våra kunder

Företag som AstraZeneca, Skoda, Microsoft, Hexagon, Ray-Ban och Yamaha använder redan framgångsrikt vår webbaserade plattform för tredimensionella showrooms, events och utbildningar.