Skip to content

DREAMOC HD 3.2

DREAMOC HD 3.2

Den nyaste och mest prisvärda hologramdisplayen med inbyggd Fusion funktion.

Denna display är en utmärkt plattform för att fånga mycket uppmärksamhet i alla livliga kommersiella miljöer. Med sina mått på mindre än två fot i bredd och en fot i höjd, låter Dreamoc HD3 dig utnyttja nyfikenheten hos alla som passerar förbi, och får dem att stanna upp och stirra på din display genom att använda sig av mixed reality-upplevelsen.

Dreamoc HD3.2

Displaymått: B560 x H342 x D420 mm
Strömförbrukning: 50W (Max) < 1W (Djup viloläge) < 5W (Viloläge)
Högtalare: 2 x 10W
Skärmstorlek: 23”, 16:9
Upplösning: Full HD 1920 X 1080p
Innehåll: WMV, MP4, AVI, MPEG1/2/4, H.264, VC-
Ingångar: 1 x HDMI, 1 x SD-kortplats
SD-kort: Minsta klass 4 – maximalt 32GB

Anpassningsbar och enkel

HD3 kommer med en rad funktioner, såsom inbyggt ljud, högkvalitativ glasoptik och HDMI-ingång. Anslut helt enkelt displayen, och du är redo att börja skapa magi.

Genom att placera en fysisk produkt inuti displayen och omsluta den med det 3D-holografiska innehållet skapas en häpnadsväckande effekt som förhöjer åskådarens uppfattning och relation till produkten. Oavsett vilken typ av lösning du söker kan vi assistera och underlätta processen från första idé, kreativ dialog och hela vägen till färdig implementering, vilket får ditt varumärke och produkt att komma till liv på mest fantastiska sätt.

Funktioner

Interaktiva möjligheter

Interaktiviteten mellan åskådaren och Dreamoc ger en extra dimension till din upplevelse. Anslut helt enkelt via HDMI-porten.

Ljuskontroll

En kraftfull effekt för att styra ljuset inuti Dreamoc, för att bygga upp momentum eller skapa plötsliga blixtar för extra uppmärksamhet.

Krystallina™ Optik

Högkvalitativ glasoptik som ger livlig ljusstyrka och klarhet för ditt holografiska innehåll.

Inbyggt ljud

Fusion är en unik funktion som gör det möjligt att synkronisera flera Dreamoc HD3.2-skärmar och skapa visuella upplevelser där animationerna 'flödar' sömlöst över alla skärmar.

Nyckelskyddad front

Enkel men säker åtkomst till produkten du visar, vilket gör det möjligt för dig att ompositionera den eller till och med byta ut den mot nästa produkt du ska presentera.

Dreamoc Fusion

Fusion är en unik egenskap som gör det möjligt att synkronisera flera Dreamoc HD3 eller POP3-skärmar och skapa visuella upplevelser där animationerna "flödar" sömlöst över alla skärmar.

Valfria tillbehör

HD3-ställ

Magnetiska skal

Flightcase