Skip to content

Hologram som skapar magi!

Uthyrning & försäljning av holografisk utrustning. Skapande av holografiskt innehåll.

Holobox

Fängsla din publik

Med över 10 års erfarenhet av att leverera och producera hologram, låter SUTEKIs holografiska lösningar dig överskrida gränserna för traditionell marknadsföring. Vi erbjuder ett nytt sätt att kommunicera, designat för att imponera, överraska och utbilda din målgrupp. Våra holografiska lösningar ger dina produkter en ”wow”-effekt och har potentialen att öka din försäljning tiofaldigt!

Hologram är dessutom ett idealiskt redskap för presentationer och kommunikation i professionella sammanhang som mässor, seminarier och lobbyer:

  • Sänd ett meddelande från en individ (välkomstord eller hälsning)
  • Förmedla viktig säkerhetsinformation (FAQ eller instruktioner)
  • Framhäv en produkts särdrag eller viktiga data

För frågor, ring oss på +46 (0)8-559 22 660
eller skicka ett e-postmeddelande.

Från idé till verklighet: Skräddarsydda holografiska upplevelser som imponerar

Design
Med vår kreativa process skapar vi en unik ram för ditt projekt och identifierar det väsentliga i berättelsen. Vi skapar en levande storyboard för ditt 3D-hologram som kommer att imponera på din publik.

Produktion
När storyboarden är godkänd sätter vårt team igång med att skapa magi. Vi använder oss av avancerade holografiska effekter och postproduktion för att skapa högkvalitativt innehåll som väcker ditt varumärke till liv på ett sätt du aldrig trodde var möjligt.

Installation
Vårt välutbildade team av tekniker installerar din skräddarsydda lösning på plats, vilket garanterar en upplevelse av exceptionell kvalitet och wow-faktor. Vi tar hand om allt från installation till avinstallation så att du kan fokusera på att imponera på din publik.

SUTEKI Developers