Skip to content

Handspårning för WebAR - SUTEKI tar interaktiviteten till nya höjder!

Vi på SUTEKI är stolta över att presentera de senaste innovationerna inom vår WebAR-tjänst. Vi har nyligen integrerat Niantic Inc.’s 8th Wall-plattform för att erbjuda våra kunder en unik nivå av interaktivitet genom handspårning. Med denna spännande funktion kan vi på SUTEKI skapa appar som låter användare uppleva förstärkt verklighet på ett helt nytt sätt genom att lägga till virtuella objekt på deras egna händer, fingrar och handleder.

Genom den avancerade handspårningen kan vi på SUTEKI skapa enastående upplevelser som går bortom enkla interaktioner med AR-hologram. Med hjälp av den specialiserade handmodellen kan vi finjustera fästpunkter för virtuella objekt på användarnas händer, vilket ger en imponerande och realistisk interaktion. Modellen erbjuder upp till 36 fästpunkter över fingrar, knogar, handled och handflata, vilket möjliggör otroliga möjligheter för skapande och utforskning.

Som en del av vår strävan att vara ledande inom teknologiska framsteg har vi integrerat denna banbrytande teknologi i vår WebAR-tjänst. Med handspårningen kan vi erbjuda återförsäljare en unik möjlighet att låta kunder se smycken som ringar och armband på sina egna händer, innan de gör sina köp. Det ger dem en realistisk uppfattning om hur produkterna passar och ser ut i verkligheten.

Förutom e-handel möjliggör handspårningen nya nivåer av interaktivitet för utbildning. Vi kan skapa pedagogiska upplevelser där användare kan manipulera virtuella objekt med sina egna händer för att lära sig om komplexa ämnen på ett engagerande och interaktivt sätt. Genom att använda handspårningsteknologin kan vi göra inlärningsupplevelser mer gripande och minnesvärda.

En annan fördel med vår integrerade lösning är att det inte krävs någon nedladdning av appar för att använda dessa spännande funktioner. Det gör det enklare för våra kunder att nå sina målgrupper och erbjuda AR-upplevelser utan hinder.

På SUTEKI är vi passionerade experter inom området och vår strävan är att alltid ligga i framkant när det gäller teknologiska innovationer. Med den senaste handspårningsteknologin kan vi erbjuda enastående och minnesvärda WebAR-upplevelser som fascinerar och engagerar användare över hela världen. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att integrera dessa spännande funktioner i ditt nästa projekt och tillsammans skapa något helt unikt och enastående. Tillsammans formar vi framtiden av förstärkt verklighet – välkommen till SUTEKI!

Scrolla till toppen