Skip to content

Brett utbud av framtidens hologram & displayteknik

Vi erbjuder ett brett sortiment av avancerad holografisk hårdvara, designad för att skapa minnesvärda och engagerande upplevelser. Oavsett om ni siktar på att lyfta ert varumärke genom hologram eller höja stämningen på ert event, har vi rätt lösning för er. Låt vårt erfarna team guida er till den bästa holografiska lösningen för just era behov.

Holografiska Displayer

Våra 3D-holografiska displayboxar med holografisk exponering från tre sidor erbjuder en banbrytande lösning för marknadsföringsaktiviteter. Placera dina fysiska produkter bakom glaspartiet och låt 3D-hologrammet sväva fritt runt din produkt för att skapa en unik och fänglsande upplevelse. Våra holografiska displayer är perfekta för retail, mässor och event. Dessa illustrerar detaljer, funktioner och unika försäljningsargument på ett slående vis.

Holospin

Holospin erbjuder en banbrytande 3D holografisk upplevelse som garanterat fångar både blickar och hjärtan. Denna innovativa lösning skapar en illusion av objekt som svävar fritt i luften, vilket lockar betraktaren att stanna upp och förloras i en magiska visning. Perfekt för retail, mässor och event, Holospin är både funktionell och spektakulär. Med storlekar som varierar från en kompakt 15 cm till en imponerande 180 cm i diameter, erbjuder den flexibilitet för varje scenario.

Holobox

Holobox är en holografisk displayenhet som gör det möjligt för användare att visa 3D-holografiskt innehåll i realtid och på ett interaktivt sätt. Den är utformad för att erbjuda en uppslukande och engagerande upplevelse för tittare och kan användas för olika applikationer, såsom evenemang, produktlanseringar, utställningar och marknadsföringskampanjer. SUTEKI erbjuder både försäljning och uthyrning av Holobox, samt anpassad design och programmering av holografiskt innehåll för kunder som vill ha en unik upplevelse för sina evenemang.

Holopops Ultra

HOLOPOPS Ultra – Imponerande och realistisk holografisk upplevelse för ditt event, mässa eller butik. Vår högkvalitativa hologramupplevelse i naturlig storlek fångar besökarnas uppmärksamhet och ger ett minnesvärt intryck. Med en storlek på 3×3 meter ger den en imponerande effekt som garanterat sticker ut. HOLOPOPS Ultra är både kostnadseffektiv och enkel att montera och transportera i vår specialbyggda flightcase. Detta sparar tid och pengar och gör det möjligt att använda systemet för flera evenemang. Vi erbjuder både uthyrning och försäljning av HOLOPOPS Ultra, inklusive kundanpassad holografisk produktion som ingår i priset.

3DHolonet

Vår 3DHolonet är ett snabbt och enkelt alternativ till traditionella Pepper's Ghost-holograminstallationer. Vår unika projiceringsyta ger en skarp och ljus bild för såväl nära som avlägsna betraktelser. Projicera helt enkelt på denna högtransparenta yta och belys noggrant bakom den. 3DHolonet blir osynligt, och de projicerade bilderna verkar sväva fritt i rummet.


Hypebox

Med Hypebox kan du förvandla fysiska objekt till interaktiva upplevelser. Denna transparenta displaybox har en LCD-skärm på framsidan som visar filmer, bilder och interaktiva produktioner samtidigt som du ser objekten inuti boxen. Hypebox finns i storlekar från 32″ till 86″ och kan utrustas med eller utan touchfunktion. Hypebox är en perfekt lösning för att skapa uppmärksamhet på retail, mässor och event och ger betraktaren en unik och minnesvärd upplevelse.