Skip to content

DREAMOC POP3

DREAMOC POP3

Den nyaste och mest prisvärda hologramdisplayen med inbyggd Fusion funktion.

Denna hologramdisplay är designad på alla sätt för att skapa mycket uppmärksamhet kring en viss kampanj eller produktlansering, antingen som en fristående enhet eller som en del av en serie. POP3 har en stor lutande glasruta som säkrar utrymme för din produkt inuti hologramdisplayen och ger en stor yta för att visa ditt holografiska innehåll. Kombinationen av ett fysiskt föremål inuti hologramdisplayen med det livfulla tredimensionella innehållet fångar allas ögon och gör betraktaren nyfiken.

Den blåa färgen på ritningen visar den ungefärliga storleken på hologrammet på Dreamoc POP3.

Dreamoc POP3

Displaymått: B548 x H370 x D500 mm (∼550x370x500 mm)
Mått inuti displayen: B524 x H285 x D431,8 mm (∼ 520x300x440 mm)
Högtalare: 2 x 10W
Skärmstorlek: 23”, 16:9
Upplösning: Full HD 1920 X 1080p
Innehåll: WMV, MP4, AVI, MPEG1/2/4, H.264, VC-
Ingång: 1 x HDMI , 1 x SD-kortplats
SD-kort: Minsta klass 4 – maximalt 32Gbyte

Mångdubbla magin med Mixed Reality

Synkronisera flera skärmar med den inbyggda Fusion-funktionen och skapa visuella upplevelser som ingen annan. Förhäxa helt din publik genom att låta det 3D-holografiska innehållet flyta sömlöst över alla dina skärmar, vilket tillför en helt ny dimension till ditt varumärkesutrymme.

Du kan placera dina skärmar sida vid sida i ett skyltfönster för att öka fottrafiken, eller inbyggda som en integrerad del av ditt detaljhandelskoncept i butiken, för att belysa speciella produkter eller kampanjer. Du kan till och med placera dem förskjutna eller ovanpå varandra på ditt evenemangsutrymme eller monter på mässan, för att skapa uppmärksamhet och medvetenhet.

Ta kommandot och fånga uppmärksamheten

POP3 erbjuder en mängd funktioner, inklusive inbyggt ljud, en nyckelskyddad framsida och HDMI-ingång för ökad interaktivitet.

Tack vare dess enkla och raka design passar den perfekt som en hyllmontering för att lyfta fram utvalda produkter och kampanjobjekt.

Funktioner

Interaktiva möjligheter

Interaktivitet mellan betraktaren och Dreamoc ger en extra dimension till din upplevelse. Anslut enkelt via HDMI-porten.

Ljuskontroll

En kraftfull effekt för att styra ljuset inuti Dreamoc, för att bygga momentum eller skapa plötsliga blixtar för extra uppmärksamhet.

Krystallina™ Optik

Högkvalitativa glasoptik som ger levande ljusstyrka och klarhet för ditt holografiska innehåll.

Inbyggt ljud

Inget behov av externa högtalare. Justera helt enkelt ljudnivån med volymknapparna.

Nyckelskyddad front

Enkel och säker åtkomst från displayens framsida till produkten du visar, vilket gör det möjligt för dig att ompositionera den eller byta ut den för nästa presentation.

Dreamoc Fusion

Fusion är en unik egenskap som gör det möjligt att synkronisera flera Dreamoc HD3 eller POP3-skärmar och skapa visuella upplevelser där animationerna "flödar" sömlöst över alla skärmar.

Valfria tillbehör

Dreamoc POP3 Flightcase

Dreamoc POP3 flightcase är det optimala sättet att transportera din display. Detta valfria tillbehör erbjuder den säkerhet och skydd som behövs vid upprepad transport och förvaring på olika platser.