Skip to content

Utforska framtidens möjligheter med våra AI-lösningar

Expertis inom AI - 10 års erfarenhet av framgång

Vi är ledande inom AI-lösningar och har över 10 års erfarenhet inom området. Vårt team kombinerar expertis inom artificiell intelligens och maskininlärning för att optimera processer, förutse trender, personalisera kundupplevelsen och fatta datadrivna beslut.

Med vår erfarenhet och innovativa tänkande skapar vi skräddarsydda lösningar som driver framgång. Oavsett om du vill automatisera rutinuppgifter, förbättra beslutsfattande eller utforska nya möjligheter inom AI, kan du lita på oss som din pålitliga partner.

Kontakta oss idag och låt vårt erfarna team hjälpa dig att utnyttja AI:s fulla potential för att forma en framgångsrik framtid.

Våra innovativa AI-tjänster

Prediktiv analys: En bild som visar en graf med tidsseriedata och en pil som pekar uppåt för att representera förmågan att förutse positiva trender och resultat.Genom att tillämpa avancerade algoritmer och maskininlärning kan vi hjälpa till att förutse trender, beteendemönster och kundpreferenser. Detta ger våra kunder en konkurrensfördel genom att de kan fatta informerade beslut och vidta proaktiva åtgärder.

Natural Language Processing (NLP): En bild av en person som interagerar med en chatbot eller röststyrd assistent via en smartphone eller smart högtalare för att illustrera den smidiga kommunikationen och förståelsen av naturligt språk.Vi kan utveckla AI-lösningar som förstår och bearbetar naturligt språk. Detta innebär att våra kunder kan dra nytta av chatbots, röststyrda assistenter och automatisk texttolkning för att förbättra kundinteraktionen och effektivisera kommunikationen.

Med hjälp av avancerad bild- och videoförståelsesteknik kan vi utveckla lösningar som analyserar och extraherar information från visuella data. Detta kan vara till nytta för exempelvis bildigenkänning, objektdetektering, videofiltrering och mycket mer.

Vi kan automatisera rutinuppgifter och processer genom att utnyttja AI-teknik som robotprocessautomatisering (RPA). Detta sparar tid och resurser samtidigt som det minskar risken för fel och ökar effektiviteten.

Med hjälp av AI kan vi skapa personliga och skräddarsydda upplevelser för varje individ. Det kan inkludera rekommendationssystem, individuell marknadsföring och anpassade produkter eller tjänster.

Framstående kundcase som visar kraften i vår AI-teknik

AI-Concierge

Tillsammans med Accenture i Tyskland utvecklade SUTEKI en holografisk AI-Concierge med syftet att förbättra interaktionen med besökare inom olika branscher såsom retail, museer, flygplatser, hotell och restauranger. Detta innovativa projekt lanserades under Websummit 2016 inför Accentures Diamond-kunder. Projektet blev en framgångsrik lansering och Accentures Diamond-kunder kunde dra nytta av den holografiska AI-Conciergens fördelar. Genom att använda denna innovativa lösning kunde företag inom olika branscher skapa en unik och minnesvärd upplevelse för sina besökare.

Suteki-Web-Summit-2017-1-scaled

Easy Fairs valde SUTEKIs AI-lösning

På Advanced Engineering & Elektronik-mässorna i Göteborg presenterade SUTEKI historiens första holografiska mässvärd byggd på AI. Vår mässvärd, Hewo, fanns vid mässans entré och erbjöd besökarna en förenklad navigering genom att svara på direkta frågor och ge värdefull information. Easy Fairs valde att implementera vår AI-lösning för att förbättra besökarnas upplevelse och effektivisera deras tid på mässhallen.

RPA till McDonalds

McDonald’s Skandinavien hade utmaningar att sammanställa rapporter veckovis, vilket krävde 2 ekonomer som granskade hundratals av mikrotransaktioner. Det var extremt tidskrävande och det skedde flertalet mänskliga misstag. SUTEKI utvecklade en mjukvara som används för att automatisera uppgifter som annars skulle utföras manuellt av en människa. Resultat: 768 timmar frigjorda, 260% avkastning och 100% minskade misstag.

McDonalds RPA
Postkodlotteriet-AI-kundsupport-SUTEKI

AI-stöd för Postkodlotteriets kundservice

NovaMedia hade som ambition att skapa den bästa kundupplevelsen och kundsupporten för lotterier i Sverige. För att uppnå detta valde de SUTEKIs AI-lösning för kundtjänst. SUTEKIs AI-lösning integrerades i Postkodlotteriets kundservicessystem för att automatisera och effektivisera deras supportprocesser. Genom att utnyttja avancerad naturlig språkbearbetning (NLP) och maskininlärningsalgoritmer kunde AI-systemet förstå kundförfrågningar, tillhandahålla relevant information och även hjälpa till med vanliga uppgifter.

AI-leen - Envirotainers AI värd

Ai-leen är en AI-värd som bygger på machine learning-teknik och är utvecklad för att svara på frågor och visualisera olika processer och funktioner som rör Envirotainers produktsortiment. Hon är särskilt användbar som mässvärd och har blivit väl omtyckt bland sina nya kollegor.

AI-leen-Envirotainer-SUTEKI-AI
flag of Colombia SUTEKI

RPA till Bancolombia

För att förbättra bankkundernas upplevelser, automatisera repetitiva uppgifter och öka effektiviteten över hela linjen behövde Bancolombia utveckla en innovativ RPA-lösning. Resultatet blev en virtuell arbetskraft som kombinerar mänskliga, robotiska, kognitiva och analytiska förmågor. Genom att sammanfoga dessa styrkor möjliggjorde RPA-lösningen enastående prestanda och optimerade banktjänster för Bancolombias kunder.